- Úvod
- ČOKOLÁDOVÉ DÁRKY
- Čokoládové Profi nářadí
Čokoládové Profi nářadí

- TOP produkt
- Kompletní specifikace
- Zákazníci také zakoupili7
- Čokoládové Profi nářadíSkladem195 Kč170 Kč bez DPH
Čokoládové Profi nářadí je ručně vyráběná sada nářadí z pravé mléčné belgické čokolády prvotřídní chuti.
Ideální dárek pro všechny muže kutily :) nebo profesionání řemeslníky
Obsahuje:
čokoládový šroubovák
čokoládové kladivo
čokoládové kleště
čokoládový hasák
čokoládovou pilu
Obsah kakaové sušiny v čokoládě minimálné 32 %.
Hmotnost: 190 g
Skladování čokolády:
1. Teplota Čokoláda musí být skladována v rozpětí 18-20°C. Teploty nad 25°C mohou nabourat strukturu čokolády a často vedou k vystupování tukové složky na povrch.
2. Vlhkost vzduchu Čokoládu doporučujeme skladovat na suchém místě s relativní vlhkostí vzduchu do 60%, čímž se snižuje riziko kondenzace na povrchu čokolády jako následek kolísání teplot.
3. Temné místo Čokoládové výrobky doporučujeme skladovat ve tmě. Při dlouhodobém působení světla může dojít ke změně chuti. Tento jev se také nazývá „denní chuť“.