Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá, 8-16 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 700,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. ČOKOLÁDOVÉ DÁRKY
  3. Čokoládové Profi nářadí

Čokoládové Profi nářadí

Čokoládové Profi nářadí je ručně vyráběná sada nářadí z pravé mléčné belgické čokolády prvotřídní chuti.Ideální dárek pro všechny muže kutily :) nebo ... celý popis
Dostupnost
Skladem
195 Kč
170 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:7076
Hlídat cenu / dostupnost
Související produkty
  • Akce
Čokoládové zahradnictví
179 Kč
156 Kč bez DPH
179 Kč
156 Kč bez DPH
Skladem
ks
  • TOP produkt
Dárkový balíček pro muže - 2x sprch gel Helík + 4v1
219 Kč
181 Kč bez DPH
219 Kč
181 Kč bez DPH
Skladem
ks
    Hrnek Pat a Mat - Domácí kutil
    175 Kč
    145 Kč bez DPH
    175 Kč
    145 Kč bez DPH
    Skladem
    ks
      Hrnek pro řemeslníky - Kladívko
      289 Kč
      239 Kč bez DPH
      289 Kč
      239 Kč bez DPH
      Skladem
      ks
        Kosmetický balíček kniha Kutil - Rady kutilům
        209 Kč
        173 Kč bez DPH
        209 Kč
        173 Kč bez DPH
        Skladem
        ks
          Tričko s potiskem - KUTIL
          295 Kč
          244 Kč bez DPH
          295 Kč
          244 Kč bez DPH
          Skladem
            Sprchový gel XXL Pro ocelové muže 1000ml
            195 Kč
            161 Kč bez DPH
            195 Kč
            161 Kč bez DPH
            Skladem
            ks
            Kompletní specifikace

            Čokoládové Profi nářadí je ručně vyráběná sada nářadí z pravé mléčné belgické čokolády prvotřídní chuti.

            Ideální dárek pro všechny muže kutily :) nebo profesionání řemeslníky

            Obsahuje:

            čokoládový šroubovák
            čokoládové kladivo
            čokoládové kleště
            čokoládový hasák
            čokoládovou pilu

            Obsah kakaové sušiny v čokoládě minimálné 32 %.

            Hmotnost: 190 g


            Skladování čokolády:

            1. Teplota Čokoláda musí být skladována v rozpětí 18-20°C. Teploty nad 25°C mohou nabourat strukturu čokolády a často vedou k vystupování tukové složky na povrch.

            2. Vlhkost vzduchu Čokoládu doporučujeme skladovat na suchém místě s relativní vlhkostí vzduchu do 60%, čímž se snižuje riziko kondenzace na povrchu čokolády jako následek kolísání teplot.

            3. Temné místo Čokoládové výrobky doporučujeme skladovat ve tmě. Při dlouhodobém působení světla může dojít ke změně chuti. Tento jev se také nazývá „denní chuť“.

            Zboží zařazeno v kategoriích

            Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz