Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá, 8-16 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 900,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. ČOKOLÁDOVÉ DÁRKY
  3. Čokoládová bonboniera - Ordinace

Čokoládová bonboniera - Ordinace

Čokoládová bonboniera Oridnace je ideálním dárkem pro všechny lékaře, sestřičky, zdravotní personál, ale také pro ty, kd sledujíc nekonečný televizní ... celý popis
Dostupnost
Skladem
169 Kč
147 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:7074
Hlídat cenu / dostupnost
Související produkty
    Čokoládové kadeřnictví
    169 Kč
    147 Kč bez DPH
    169 Kč
    147 Kč bez DPH
    Skladem
    ks
    • Akce
    Čokoládové zahradnictví
    169 Kč
    147 Kč bez DPH
    169 Kč
    147 Kč bez DPH
    Skladem
    ks
      Čokoládová Kamasutra - mléčná
      189 Kč
      164 Kč bez DPH
      189 Kč
      164 Kč bez DPH
      Skladem
      ks
        Čokoládové Profi nářadí
        169 Kč
        147 Kč bez DPH
        169 Kč
        147 Kč bez DPH
        Skladem
        ks
        • Novinka
        Čokoládové Zlaté cihličky 180g
        189 Kč
        164 Kč bez DPH
        189 Kč
        164 Kč bez DPH
        Skladem
        ks
        Kompletní specifikace

        Čokoládová bonboniera Oridnace je ideálním dárkem pro všechny lékaře, sestřičky, zdravotní personál, ale také pro ty, kd sledujíc nekonečný televizní seriál Ordinace v růžové zahradě.

        Čokoládová bonboniera obsahuje ručně vyrobené figurky lékařských nástrojů z pravé belgické čokolády prvotřídní chuti.

        Bonbonira obsahuje:

        • čokoládová injekce
        • čokoládový teploměr
        • čokoládové zrcátko
        • čokoládový stetoskop
        • čokoládový otoskop

        Obsah kakaové sušiny v čokoládě minimálné 32 %.

        Hmotnost: 180 g


        Skladování čokolády:

        1. Teplota Čokoláda musí být skladována v rozpětí 18-20°C. Teploty nad 25°C mohou nabourat strukturu čokolády a často vedou k vystupování tukové složky na povrch.

        2. Vlhkost vzduchu Čokoládu doporučujeme skladovat na suchém místě s relativní vlhkostí vzduchu do 60%, čímž se snižuje riziko kondenzace na povrchu čokolády jako následek kolísání teplot.

        3. Temné místo Čokoládové výrobky doporučujeme skladovat ve tmě. Při dlouhodobém působení světla může dojít ke změně chuti. Tento jev se také nazývá „denní chuť“.

        Zboží zařazeno v kategoriích
        Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
        Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.